keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Päivän askarteluvinkki

Oon tässä pari päivää nyt paketoinut lahjoja, ja koska en tosiaan tänä vuonna ehtinyt tekemään erikseen joulukortteja, niin oon askarrellut jokaiseen pakettiin erikseen pakettikortin, jotka oon toteuttanut samalla tyylillä, millä olisin tehnyt joulukortitkin. Jotain materiaalejakin kun nimittäin olin jo ehtinyt hankkia, niin pitihän ne päästä pois käyttämään. ;) Oon nyt kuitenkin hyödyntänyt noissa korteissa yhtä jokin aika sitten oppimaani tekniikkaa, joka on niin helppo ja kätevä, että pakko jakaa se myös teidän muiden kanssa. En tiedä onko tää muille jo tuttu, mutta itse tosiaan kuulin tästä vasta n. pari kk sitten. 

Tykkään hirveesti poltetusta reunasta paperissa, ja joskus joihinkin askarteluihin olen tehnyt sellaiset ihan tulitikkua apuna käyttäen. Olinkin ilahtunut, kun kuulin että tähän on olemassa myös helpompi, turvallisempi ja paljon paljon nopeampi keino.Tarvitset: tummanruskean leimasintyynyn ja jonkun sienen. Itselläni käytössä kulma jostain tiskikaapista löytyneestä sienestä. Tähän tarkoitukseen myydään jotain (luultavasti kallista) laitettakin, mutta ainakin itselläni tämä toimii hyvin. Myös esim. meikkisieni käy.Paina sieni musteeseen, ja töpsyttele sillä pahvin reunat.
Maastoutuupas hyvin meidän sohvaan tuo pahvi :D


Ja valmista! Tässä värjätty ja värjäämätön. Tämän kokoisen pahvinpalan työstöön kuluu n. 15 sek.Valmis pakettikortti. Muina materiaaleina käytin punaista juttikangasta, villalankaa sekä Sinellin paperikassia. ;)Vielä on muutamat kortit ja lahjat kesken, joten menenpä tästä jatkamaan. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana!!! =) Mä oon kans moneen kertaan poltellu papereita... välillä vähän huonommalla menestyksellä ;) Joskus tais palaa koko paperi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaan eipä tarvi poltella enää! Paras keksintö aikoihin. :)

      Poista

kommentit ♥