torstai 31. tammikuuta 2013

Arjen luksusta: Villa StockmannMeillä oli häälahjana saatu Stockan lahjakortti vielä käyttämättä, ja päätettiin ostaa sillä kunnolliset lakanat. Nää Villa Stockmannin puuvillasatiinilakanat vaikutti heti aivan ihanilta, ja ne valkkaantuivatkin aika nopeesti. Tosin värin kanssa kävin jo pientä kriisiä, en sitten millään pysty ymmärtämään, mikä hulluus sai mut suostumaan tummanruskeisiin lakanoihin, kun oon tähän asti niin systemaattisesti yrittänyt pitää makkarin ihan vaaleena. Olohuone on nimittäin täynnä Jussin mustaa roinaa (kaiuttimet, piano, tuoli), niin halusin sitten ehdottomasti vaaleen makkarin. "Ne tuo kivasti kontrastia", sanoi Jussi. Niin kai sitten. :) No, joka tapauksessa ihanat lakanat, todellista arjen ylellisyyttä! :)

Ei nyt ihan sisustuslehtitasoa vielä... ;)
Oon ollu nyt pari päivää ihan innoissani, ku pääsen kohta taas askartelemaan, tällä kertaa hääalbumia. Päätin nyt kuitenkin toteuttaa albumin sen ifolor-kirjan sijaan scrapbookmaisemmin paperikuvista. Liitän sivuille myös kutsukortin, hääkoristeluja, kaitaliinanäytteitä, kirkko-ohjelman, kiitoskortin jne. Ja laitan siihen myös jotain muita kuin hääpäivänä otettuja kuvia, esim. hääpuvun sovituksista. Ehkä virallisen hääkuvaajan kuvista vois myöhemmin teettää jonkun kuvakirjan, mutta mun on aivan pakko päästä vielä käyttämään ylijääneet hääaskartelutarvikkeet loppuun, ja muutenkin, kun tein sinne niin älyttömän määrän kaikkea itse, niin tuntuis jotenkin hölmöltä tilata albumi valmiina. Pysytään teemalle uskollisena loppuun asti. ;) Tänään tilasin Sinelliltä tyhjän albumin, ja viimeistään huomenna tilaan valokuvat. Eli jospa ens viikolla pääsis näperteleen. Jihuu!

Äsken olin reippaana bodypumpissa, ja nyt täällä tuoksuu taas se ihana kookos-kana, oli meinaan niin hyvää, et piti jo heti tänään tehdä sitä uudestaan. 

Kivaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥