keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hyvä minä!


JEEEE!


Pääsinpäs vihdoinkin tutustumaan tähän lajiin. Ja kamalaahan se oli. :D Siis oikeestaan mulla ei edes jalat väsyneet, vaan pahiten puutui takapuoli ja varpaat. Kaipa toi hiukan totuttelua vaatii. Ja parempi olis tottua, spinning kun oli yks niistä isoimmista syistä, miks halusin just nimenomaan GoGolle. Ei sitten mee rahat ihan hukkaan.

Ja nyt kun oon niin hulluna rehkinyt, niin voinkin hyvällä omallatunnolla kohta maistella vähän kakkutaikinaa, kun pitää miehelle leipoa huomiseksi synttärikakku!

7 kommenttia:

 1. Mä oon ollut vaan kerran spinningissä ja se oli ihan kauheeta :/ Ihan heti en oo uudestaan menossa, vaikka ekasta kerrasta onkin jo 10 vuotta aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) olihan se kamalaa, mutta mulle ehkä enemmän jäi siitä sellanen fiilis, että nimenomaan pitää nyt alkaa käydä siellä ja ottaa lajista niskalenkki. Tosin ei ihan pariin päivään vielä, sattuu ihan sikana takapuoleen! :D

   Poista
 2. Mä kävin tänä aamuna kans ekaa kertaa tuossa kestävyysspinnigissä! :) Oon joskus jollain salilla ollu intervallispinnissä ja täytyy sanoo että tää kestävyys oli enemmän mun juttu. Tulee hiki mutta jaksaa paremmin koko tunnin, kun ei mee koko ajan ihan maksimisykkeeseen.. Varpaat mullakin puutu, mutta koitin tietosesti niitä välillä heilutella ettei nyt ihan täysin ois muusia.. Mutta tonne meen kyllä uudestaankin, jäi hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! :) Mulla jäi vähän ristiriitaset fiilikset, kun jotenkin se oli kyllä ihan kamalaa, mutta silti tuntuu, että pitäis ainakin pari kertaa vielä käydä, ennenkun ihan täysin tyrmääkään. Samanlaisesti ajattelin muistaakseni BodyPumpistakin, ja siihen hurahdin sit parin kerran jälkeen ihan täysin. Voi olla et spinningin kanssa käy vielä samanlaisesti. :) Käytkö muuten kaikilla gogoilla, vai vaan jossain yhessä?

   Poista
  2. Käyn melkein pelkästään cityssä, koska se on mulle tutuin enkä eksy siellä. :D Vielä joskus aion tehä ekskursion ulkomaille eli Hermiaan, mutta sinne on niin pitkä matka että varmaan täytyy säästää vapaapäivälle.. Parkkiin meen, jos cityssä ei oo mitään kivaa sopivaan aikaan. Mites sä?

   Poista
  3. Mä käyn aika tasaseen kaikissa, riippuu missä menee hyviä ja missä oon :) Hermia on lähin, mutta koulumatka kulkee cityn ja parkin ohi, niin niissä sitte, jos oon sopivaan aikaan liikkeellä. Kannattaa kyllä käydä siä hermiassa, se on hieno ku kaikki on niin uutta ja puhdasta. Voin lähtee oppaaks, jos joskus uskaltaudut ulkomaille ;)

   Poista
  4. Joo oon kuullu kehuja Hermiasta! Ja se on käsittääkseni ihan hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten jospa sinne joskus jopa eksyiskin. Otan sut kyllä mieluusti oppaaks, en halua harhautua vahingossa esim. miesten pukkariin.. ;)

   Poista

kommentit ♥