perjantai 11. tammikuuta 2013

Urban Decay: Naked Basics

Nyt tulee pelkästään meikkihömppää sisältävä postaus. Eli jos tiedät, ettei tämä aihe kiinnosta, niin kannattaa suosiolla skipata.


Sanoinkin jossain postauksessa, että tilasin itselleni pari joululahjaa alesta. Oon jo pitkään suunnitellut, että pitäisi heittää vanhat vuonna nakki ostetut luomivärit romukoppaan, ja hankkia tilalle uudet laadukkaammat. Koko syksyn oon himoinnut Urban Decayn Naked-palettia, (nimenomaan tota ykköstä, koska tykkään lämpimämmistä sävyistä), mutta siinä on ongelmana se, että suurin osa väreistä sisältää helmiäistä, ja itse kuitenkin kaipaisin nyt alkuun palettia, joka sisältäisi ihan perus arkikäyttöön sopivia mattavärejä. Ajattelen, että kun ensin on perussetti kasassa, ja opettelee sitä käyttämään kunnolla, niin siinä vaiheessa vasta aletaan miettiä juhla- tms. meikkejä.


kuva googlesta

Joulun jälkeen selailin LookFantastic.comin aleja, ja tarkistin että oisko Naked alennuksessa. No eipä ollut, mutta tadaa! Sieltä se pomppas, nimittäin Urban Decayn uusi Naked Basics -paletti, mikä sisältää juurikin ihan noita perusperus mattavärejä 6kpl. Eipä tarvinnut kauaa miettiä tilausta. Tänään sain paketin vihdoin käsiini.

Paletti sisältää siis 5 täysin mattaa väriä, ja niiden lisäksi on korostusväriksi tarkoitettu vaalein sävy, joka sisältää hiukan helmiäistä.


Koin jännän ilmiön, kun ekan kerran tutkailin purkkia. Pakkauksen pinta on pehmeää muovia, ja tämä toi hyvin elävästi mieleen erään tärkeän lapsuudenmuiston. Mulle nimittäin barbie-nuket oli tooosi tosi pitkään hirmu tärkeitä ja toivottuja lahjoja, ja ne tuoksui ihan samanlaisilta avatessa! :D Yleensä sain barbeja joululahjaksi, eli aika jouluiset fiilikset kieltämättä tuli tätä Nakedia tutkaillessa. :)


No, onko paletti sitten kaiken odotuksen arvoinen?

Lähinnä tämä paletti on kehitetty täydentämään varsinaisten Naked-palettien mattavärien puutetta, mutta oon varma että tämän kanssa pääsen hyvin alkuun, ja varmaan pärjään myös aika pitkään. Tarkoitus on siis opetella tällä tekemään nätti luonnollinen perussilmämeikki varjostuksineen. Vasta kun se sujuu, niin annan itselleni luvan hankkia ison Nakedin. ;) 


Ensimmäisen testimeikin perusteella täytyy sanoa että oli kyllä just niin hyvä, mitä odotinkin. Värit ovat ihanan pehmeitä ja hyvin levittyviä. Väriä myös irtoaa siveltimeen paletista hyvin, ja suurin vaikeus olikin siinä, että osasi ottaa siveltimeen väriä tarpeeksi vähän, kun sitä irtosi niin hyvin. Pysyvyydestä en vielä osaa sanoa, mutta huomenna nämä pääsevätkin kunnon tulikokeeseen, kun teen näillä hääkeikkameikin. EDIT. Niin tosiaan, mun häämeikki tehtiin osittain Naked 2-meikeillä, ja ainakin ne pysyi täydellisesti koko päivän, mutta siinä oli paljon muitakin merkkejä seassa, ja tietysti myös hyvät pohjustukset jne. Mutta hyvää pysyvyyttä siis odotettavissa.Uudet vs. vanhat -kuva

Ja koska halusin tehdä kunnollisen luomiväriremontin, niin päätin samaan syssyyn hankkia myös silmämeikin pohjustusvoiteen, ja uusia siveltimiä. Pohjustustuotteeksi valikoitui lähinnä hinnan takia BareMineralsin Prime Time Eyelid Primer. Ja tokihan olen todennut BM:n muutenkin hyväksi merkiksi.


Siveltimiä valkkailin aika umpimähkään Sokoksen hyllystä. Ajatus oli, että kokeilen nyt vaan kaikenlaisia eri kokoja ja malleja, ja yritän niistä sitten löytää ne, mitkä omaan käteen ja meikkausjälkeen sopii parhaiten. Ja kun oon vähän paremmin perillä siitä, minkä kokoisista tykkään, niin hommaan sitten tilalle vähän laadukkaammat, jos tarvis.
Ja mitä näillä nyt sitten saa aikaan? Tässä vähän vertailua kahden silmän välillä, toinen on meikattu uusilla ja toinen vanhoilla. Kuvissa tuo ero ei tule niin hyvin esiin, kuin livenä, varsinkin kun kylppärin valo tekee mut ihan keltaiseksi.Kyllä tästä kuitenkin ihan hyvin on nähtävissä ainakin se, että vasemmanpuoleinen silmä ei kiillä (paitsi nurkka tarkoituksella). Huomattavasti hillitympi siis tuo vasemmanpuoleinen, ja juuri sitä oon kaivannutkin. Enpä silti taida raaskia kokonaan heittää tota vanhaakaan pois, ainakaan ennen isoa Nakedia. Pieni extra-kimallus silloin tällöin ei ole yhtään pahitteeksi. ;)

Mutta erittäin lupaavalta siis vaikuttaa, ja uskaltaisinpa näin lyhyen tutustumisenkin jälkeen jo suositella muillekin! :)

4 kommenttia:

 1. Oi että... mäkin oon joskus kuolannut noitten Naked-settien perään. En kuitenkaan oo vielä ostanut. Ja nyt kun tilasin livboxin kolmeks kuukaudeks, niin ei pitäis mitään muuta ostaakaan ;) Ehkäpä sieltäkin tulee jotain luomivärejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun naked-himotuksia ei syksyllä yhtään auttanu se, et häämeikki tehtiin osittain 2:lla. :P Onneks nyt tuli tällänen paletti, mikä vastaa täysin omia tarpeita. Tosin oon kyllä yhden illan jälkeen jo niin vakuuttunut, et saa nähä kauanko menee ennenku sorrun ykköseen.. ;) Livbox on kyllä hyvä! Itekin mietin sitä marraskuussa, mutta totesin että oon kuitenki aina niin nirso kaiken kosmetiikan suhteen, että ehkä se ei mulla toimi niin hyvin. Mutta hyvä konsepti kuitenkin! :)

   Poista
 2. Eikö tuossa tullu mitään kivaa ekstraa mukana? Ei mitään sivellintä tai muuta tuotetta? Noh, varmaan arvasivat että menee kaupaks ilman mitään ylimääräsiäkään. ;) Mutta oivoi, ois toi kyllä niiiiin hyvä..

  Että kun pääsis joskus ihan livenä kokeilemaan UD:n muita sävyjä! Oisin kuin pieni lapsi karkkikaupassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei tullu mitään ekstroja. Varmaan ne on yrittänyt saada hinnan mahdollisimman alas, ja sitäkin mietin että ehkäpä tän kohderyhmäksi on ajateltu lähinnä niitä, joilla on jo jompikumpi isoista seteistä, ja niiden mukana tulleet härpäkkeet. Mutta ainakin toistaiseksi tää mulla toimii tosi hyvin ihan yksinäänkin, ja varmasti tällä pärjäis pitkään. Toinen juttu on sitten se, et kuinka kauan haluaa pärjätä. ;)

   Poista

kommentit ♥