lauantai 9. helmikuuta 2013

Uusi ripsari hakusessa.

Oon viimeiset pari vuotta käyttänyt pelkästään Lancomen ripsareita. Ensimmäisen ostin Sokokselta kokeilumielessä, kun halusin vähän luksusta arkeen. Sen jälkeen oon aika sattumaltakin saanut niitä, mm. äidiltä pari, tai käynyt laivalla just ku vanha on ollut lopussa tms. Nyt ei kuitenkaan oo laivareissuja tiedossa mulla eikä äidillä, ja ripsari vetelee viimeisiään. Näyttää siltä, että nyt on pakko ainakin hetkellisesti vaihtaa merkkiä. Mulla on luonnostaan aika pitkät ja tuuheat ripset, enkä sinänsä epäile, etteikö melkein mikä tahansa ripsari saisi niitä näyttämään hyviltä. Noissa Lancomeissa on kuitenkin ollut pari sellaista ominaisuutta, mistä tykkään älyttömän paljon, ja mitä ripsarilta kaipaisin.


- Monikäyttöisyys. Väri levittyy niin tasaisesti, että yhdellä ohuella kerroksella saa hieman tummemmat,  hillityt ripset arkikäyttöön. Jos taas kaipaa megaripsiä, niin sekin onnistuu laittamalla väriä useampia kerroksia, ilman että ripset kuitenkaan paakkuuntuvat. Joskus muinoin mulla oli aina kaksi ripsiväriä, toinen arkikäyttöön ja toinen juhlakäyttöön. Lancome hoitaa kuitenkin nämä molemmat.- Pysyvyys / pestävyys. Yleensä iltaisin meikkejä pestessäni olen jo niin väsynyt, että arvostan kovasti sitä, että puhdistukseen riittää vain yksi puhdistusvaahto. En siis tykkää vedenkestävistä ripsareista, koska ne pitäisi erikseen puhdistaa. Lancomen ripsarit lähtee ihanasti vesipesussa pois, mutta siitä huolimatta pysyvät hyvinä pienessä vesisateessakin. Eikä muuten mennyt häissäkään miksikään, vaikka muutamat itkut tirautinkin. Tietysti rajansa kaikella, eli uimista tai suihkua ripsari ei kestä, eikä itkupotkuraivareita tai rakkausleffaitkuja. Mutta normaaleissa arkipuuhissa kestää mahtavasti. Ja jos meikkausvaiheessa ripsaria menee "yli", niin se on myös tosi helppo pyyhkäistä vanupuikolla pois, eli ripsari ei siis samantien jämähdä kiinni.Mulla ei oo mitään käryä, minkälaisia ja laatuisia noi marketeissa myytävät tätä nykyä ovat, esim. Lorealit tai Maybellinet. Voihan olla, että toi mun "vaatimuslista" on ihan turha, ja noi ominaisuudet löytyy automaattisesti kaikista. Vaan mistäs mä sen voisin tietää. Pikaisen googlettelun jälkeen Lorealin Telescopic-mascara sekä Max Factorin Masterpiece vaikuttavat olevan aika suosittuja ja pidettyjä. Oman arvioni mukaan mulla on vielä noin viikon verran aikaa vertailla ja etsiä sopivaa. Kaikki vinkit otetaan vastaan, jos vaikka jollakulla ois joku hyvä ehdotus! :) Tai jos joku olis tässä ihan lähiaikoina, viimeistään hiihtolomalla menossa laivalle, ja haluais tehdä palveluksen, niin saa huutaa hep!Siirrynkin tästä nyt googlettelemaan... ;)

4 kommenttia:

 1. Mä ihastuin vähän aikaa sitten MaxFactorin ohutharjaiseen ripsariin, jonka mallia en muista, mutta koodiväri oli vihree. Sillä saa tehtyä myöskin just sellasen kerroksen kun huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla tää: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/max-factor-xperience-volumising-mascara/149602/17574

   Poista
  2. Okei! Kiitos vinkistä. Mites se pysyvyyspuoli tossa, kestääkö miten hyvin?

   Poista
 2. Mun mielestä kestää ihan hyvin. Joskus mulla levis vähän räntäsateessa, mutta en tosiaan muista kun ton yhden kerran.

  VastaaPoista

kommentit ♥