torstai 28. helmikuuta 2013

uutta uudessa

Naked-paletin kylkiäisenä tuli pieni ongelma: mulla ei ole sopivan kokoista meikkipussia, johon se mahtuisi reissujen ajaksi. Kiertelin jonkin verran kauppoja löytääkseni sopivan, mutta kaikki oli joko liian kalliita, tylsän näköisiä tai väärän kokoisia. Päätinkin aika nopeesti, että teen sellasen ite, ja viime viikolla löysin tosi kivat kankaat. Ajeltiin eilen Köyliöön, ja perillä suuntasin lähes suoraan ompelukoneelle. Tällainen syntyi:


Kangas oli mun mielestä tosi hauska. :) Vuorikankaaksi halusin sellasen vähän muovimaisen kankaan, minkä sais helposti putsattua jos vaikka joku väri hajoo sinne, ja ettei se myöskään päästäis väriä läpi tohon päälikankaaseen. Koska valikoimaa ei niissä ollut ihan hirveesti, niin päätin sitte repästä kunnolla: 

Tää on nyt nimenomaan tätä neutraalia ja riskitöntä Elinaa. ;)
Tykkään lopputuloksesta tosi paljon! Tuli kivan pirtee ja ihan sopivan kokoinen (tarkoituksella aika reilu siltä varalta, että tilan tarve kasvaa jatkossakin... ;)) eikä kellään ainakaan oo samanlaista! Kankaat taisi maksaa n.5€, eli hintaakaan ei tullut liikaa.

Uuden meikkipussin myötä käytin hiukan aikaa myös meikkipussin sisällön analysointiin. Se näyttää tällä hetkellä tältä:


Täytyy nyt ottaa huomioon se, et oon tosiaan reissussa enkä ehkä ihan jokaista purnukkaa ottanut mukaan. Mutta oikeastaan ne, mitkä jätin Tampereelle, on tällä hetkellä sellaisia, että ihan yhtä hyvin ne voisi heittää pois, koska en käytä niitä ikinä. Eli ei tossa nyt ihan hirveesti tavaraa ole. Joku saattoikin jo huomata, että yks tuoteryhmä multa puuttuu kokonaan, nimittäin mulla ei ole tossa mitään huuliin laitettavaa. Syy sille on varsin yksinkertainen: minä en osaa! Ensinnäkin, mun mielestä kaikki huulipunat näyttää mulla ihan pöljältä, ja toiseks, jos joskus saankin ne kotona näyttämään kivalta, niin määränpäässä siitä on jäljellä enää rumat viirut. Oon kyllä suunnitellut, että nyt kun vihdoinkin oon saanut silmämeikkiremontin aikalailla valmiiksi, niin seuraavaks projektiksi otan juurikin huulet. Yks mitä kans haluisin tohon perussettiin lisätä, olis joku vähän pinkimpi ja enemmän matta (matempi?!) poskipuna, ja sen lisäksi joku vaalea highlighter. Nyt multa löytyy ainoastaan sellainen aika persikkainen shimmerinen poskipuna. (Se sana taitaa muuten olla mattaisempi...) Myönnetään, että tämä "hieman" houkuttelisi, mutta siitä en ole lukenut ihan yhtä paljon positiivisia kommentteja, kuin noista luomiväreistä, joten sen takia olen vielä vähän empinyt.

Silmämeikkiremonttiin liittyen vielä, ostin eilen yhden jutun mitä mulla ei oo koskaan ennen ollut, nimittäin geelieyelinerin.


Ei mulla oikeestaan koskaan oo ollut mitään kunnollista silmänrajaustuotetta, paitsi jotain kyniä, mutta niillä lopputulos on aina ollut enemmän tai vähemmän suttuinen. Viimeaikoina oon tehnyt rajaukset UD:n mustalla tai tummanruskealla luomivärillä, mutta vähän näyttävämpään meikkiin oon kaipaillut ihan nimenomaiseen tarkoitukseen tehtyä tuotetta. Mietin aika kauan, et haluunko tälläsen geelin vai tussin, mutta jotenkin sitten vaan päädyin tähän. Maybellinen geelistä luin paljon positiivista palautetta, monet kehuivat sitä hinta-laatu -suhteeltaan paremmaksi kuin Bobbi Brownia, jota mulle alunperin suositeltiin, joten päätin sitte testata tätä. Bobbia ei myöskään saa Suomeen oikeestaan mitenkään, eli sekin hiukan vaikutti asiaan... Ihan tositoimiin tämä ei vielä ole päässyt, siis kokeillut kyllä olen, mutta mitään kestävyystestiä en oo vielä tehnyt. Mutta nopeiden testailujen perusteella tämä vaikuttaa kyllä tosi lupaavalta, väri liukuu ja levittyy tosi ihanasti, ja mukana tulleella siveltimellä on helppo tehdä joko lähes näkymätön arkirajaus, tai sitten näyttävämpi versio. Tein pari erilaista testimeikkiä, kuvaus tosin oli melko hankalaa, sillä iPhonen kamera + vessan loisteputkivalo ei selkeestikään oo kovin hyvä yhdistelmä. Tässä nää kuitenkin olisi:

En tiedä, miksi silmät on punaiset...
Molemmissa silmissä tosiaan geelillä rajaus, mutta kuten näkyy, niin oikeanpuoleisessa kuvassa sitä tuskin näkee. Mut jos olis vierekkäin toi, ja sit kuva ilman rajausta, niin eron varmasti huomais. Vasemmanpuoleiseen taas olis voinut tehdä vielä paljon paksummankin rajauksen, ja "siiven" olis voinut vetää paljon pidemmälle. Jännä, miten kuvat aina syö meikistä suurimman osan (pakko mainita, että juuri tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa käytin muistaakseni seitsemää eri luomiväriä, mutta aika hyvin ne sekoittuu kuvassa toisiinsa...)

Täällä Köyliössä me nyt ollaankin sitte loppuviikko. Mulla on vielä muutama käsityö jotka yritän saada täällä valmiiks, ja Jussi puuhailee autonsa kanssa. Meillä on sunnuntaina keikka täällä, eli sitä vartenkin pitäis varmaan vähän reenata. Mutta nyt meen syömään äidin tekemää tuoretta sämpylää ja pullaa! Herkuttelua säestää iskän bändireenit. Ihanaa olla kotona! :)

2 kommenttia:

kommentit ♥