torstai 7. maaliskuuta 2013

punasta?

Ääks. Jokunen hetki sitten pohdin täällä tukkajuttuja. En oikeen päässyt mihinkään tulokseen, ja oon siitä asti ollut aivan yhtä ulalla pääni suhteen. Viime yönä unta odotellessani päästäni kuului ihan muita juttuja miettiessäni "PIM", ja muistin yhden kuvan, mitä tuijottelin marraskuussa 2010 (selvisi facebook-keskustelusta, josta tän lopulta pitkien etsintöjen jälkeen taas löysin. lähetin tän silloin yhelle kampaajakaverille.)

Ja voehan nyt mahoton.


Malli on just sellanen, minkälaista toivoisin (ei, en oleta että se näyttäis itsestään tolta, mutta toi pituus on kuitenkin sellanen, että toimii hyvin ponnarillekin heitettynä, eikä ton laittaminen kuitenkaan kovin monen tunnin operaatioita vaadi). Tossa värissä on jotain tosi maagista. Aika punertava, mutta ei sit kuitenkaan punanen. Pelkään aina vaan, että rajottaako tollaset "värikkäämmät" hiukset pukeutumista jollain tapaa? Tiedän, et kesällä haluun pitää oranssiin meneviä vaatteita, ja keltasta myös.  Ja tietysti valkosta, mut se nyt sopii kaiken kanssa. Mutta eikös toi just sellasten kanssa vois ihan hyvin sopiakin? Vai meneekö liian keltaiseksi koko homma? Ja mitäs jos haluaisinkin pukea pinkin paidan?

Noh, tätä kuvaa nyt sitten tuijotellaankin seuraavat päivät.

2 kommenttia:

 1. Onpas kiva leikkaus! Ja värikin, mutta se täytyy sanoa, että tuo voi haalistua nopeasti ja sit voi tulla keltanen. Lähinnä pelkään tän omankin värini puolesta, vaikka tää ei niin punainen ookaan. Mutta juttele kampaajan kanssa :). Ja ainahan on sit niitä värinaamioita yms, joilla pystyy väriä vahvistamaan.

  Ja edelleen, vaikka tää mun väri ei niin radikaali ole edelliseen verrattuna, niin joudun kyllä vähän miettimään vaatteiden ja meikkien sävyjä. Mutta se on vaan tottumiskysymys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, jotain tollasta kommenttia vähän kaipailinkin. Mulla ei niiiin pitkään aikaan oo ollu mitään väriä päässä, et en yhtään enää muista millasta se on. Mm tota haalistumisjuttua en ajatellut ollenkaan. Ehkä tossa tosiaan on toi leikkaus, mikä eniten viehättää. No, onneks ei oo koskaan varaa mennä kampaajalle, niin tästä ei mitään todellista ongelmaa tarvi vielä tehdä. ;) Mutta kiitti kommentista! :)

   Poista

kommentit ♥