perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hyvän mielen villasukat vol 2

Olin vieläkin ihan fiiliksissä siitä, kuinka hyvä mieli neulomistani villasukista oli niiden saajalle tullut. Raahauduin hetki sitten spinningistä kotiin, ja mikä mua täällä odottikaan?


Arvasin heti, että nyt on mun vuoroni saada omat sukat. Innoissani ryntäsin avaama...eikun parvekkeelle ottamaan paketista kuvaa... ;) Mutta sen jälkeen avasin! Ja sieltä paljastui tällainen käärö:


Ilahduin erityisesti siitä, että sukat oli pakattu noin ihanasti, ja mukana oli myös pieni kirje! Kun pakkasin mun tekemiä sukkia, mietin, että onko kirje ihan liioteltua. Oli tai ei, ovat muutkin sen näköjään keksineet. Sukatkin olivat aivan ihanat:


Mulla on jo aika paljon ennestäänkin villasukkia, mutta tän tyylisiä ei ollut yksiäkään! Aivan nappiin siis meni! :) Kun neuloin omaa pariani, Jussi vähän epäili vieressä, että onko järkeä nähdä tälläsen jutun eteen niin paljon vaivaa, kun itse kuitenkin saisin vaan jotku "tylsät ja rumat". Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt! Kyllä näillä kelpaa nyt tassutella. Hassua, että vaikka tosiaan sukkia jo omasta takaakin löytyy, tuntuu nää kuitenkin aivan erityisiltä. Ja vaikka ehkä itse osaisinkin tehdä samanlaiset, niin ei se silti olis yhtään sama asia.

Hyvä mieli! Superkiitokset kyllä Aamukahvilla-Henriikalle siitä, että jaksaa saada tällaisia ideoita ja nähdä vaivaa niiden toteuttamiseen! :) Ja superkiitokset myös näiden sukkien neulojalle, joka ei ikävä kyllä jättänyt itsestään mitään sen kummempia tuntomerkkejä, joilla saisin kiitoksen menemään ihan perille asti.

4 kommenttia:

 1. Tih Tih! Oli kyllä kiva tempaus! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, sinäkö se olet? Ihan huippua! :D Jes, vihdoin pääsen kiittämään sua, eli kiitos! :D

   Poista
 2. http://lauramainen.blogspot.fi/2013/09/pitsisukkapostaus.html

  Moiks! Lisää tarinaa sun pitsisukista blogissa! :-)
  Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista

kommentit ♥