torstai 11. huhtikuuta 2013

Lipsahdus x 3

Kirjottelin joskus aikasemmin päätöksestäni olla maalis-huhtikuu kosmetiikkaostolakossa. Melko hyvin oon siinä onnistunutkin, mutta pari lipsahdusta on päässyt tapahtumaan. Puolustuspuheeni on se, että kaikki ostamani jutut on sellaisia, mitä käytän lähes päivittäin, ja ne on sattumalta nyt ollut hyvässä alessa. Eli en tiedä voiko nyt puhua ees mistään pahoista lipsumisista. Jos oisin sortunut käyttämään ison osan jäljellä olevaa kuukausibudjettiani himoitsemiini Urban Decayn luomiväreihin, voitaisiin mielestäni jo puhua repsahduksesta. Nyt vaan jemmasin varastoon pari vakkarikäytössä olevaa tuotetta, ja säästin monta euroa. Noniin, jokohan nyt oon puolustellut itseäni tarpeeksi... :D 

Mukaan ovat tarttuneet seuraavat jutut:


Klippoteketin kuivashampoo ja Max Factorin ripsari lähtivät mukaan Hullareilta. Kuivashampoota meillä käyttää molemmat, joten yks pullo kuluu suht nopeaan. Vanha on jo melkein tyhjä, eli joka tapauksessa kohta olis pitänyt ostaa uus. Ripsaria nyt ei varmaan kauheesti tarvi selitellä.

Toi NC huulipuna on ainut mulle uus juttu. Sävy 03 - Nude Beige on melko ihon värinen, mutta kuitenkin kiiltävä ja läpikuultava, eli ei näytä miltään meikkivoidekerrokselta, mutta kummasti kuitenkin viimeistelee kevyen arkimeikin. Sitä on myös helppo lisätä lennossa ilman peiliä. Tällästä "punaa" oon kaipaillut meikkipussiini jo jonkin aikaa, ja kun muutama viikko sitten bongasin tän alessa hintaan 5e, annoin itselleni luvan ostaa. Oston jälkeen oon käyttänyt sitä joka päivä, eli ainakaan hukkaan ei mennyt.

Nyt jatkuu taas lakkoilut.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans käytössä toi sama huulipuna, se on helppoo ja nopeeta meikkausta! =) Ja tälläkin hetkellä menossa toi ripsari ;) Mulle ehkä vaan turhan paksu harja, niin ostin nyt sitten hullareilta ohuemmalla harjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä jännä miten noinkin pieni juttu voi kuitenkin muuttaa ilmettä noin paljon. :) mulla oli toi ripsari joskus kauan sitten, mut se ei ollut kyllä yhtä hyvä mitä muistin.. :/ mut ompahan kuitenkin nyt varalla joku.

      Poista

kommentit ♥