maanantai 8. huhtikuuta 2013

Lunta tulvillaan on raikas kevätsää...

En tykkää, en sitten yhtään. 

Näkymiä kesäparvekkeelta...
Olin jo ihan kevätfiiliksissä. Kuljin ulkonakin pari päivää jo nahkatakissa ihan onnellisena, ja kaivoin kaapista esille myös ohuemmat takit. Parvekeinnostuksen nyt jo tiedättekin. Astetta kovemmalta takaiskulta tuo eilinen lumipyry tuntui vielä siitäkin syystä, että käytiin eilen ostamassa loput parvekejutut, ja määhän oisin tietysti heti halunnut laittaa ne paikalleen. Mutta hyvä siinä jotain kesäparvekelattiaa alkaa asennella, kun tulee lunta niskaan. Ei se niille laatoillekaan kovin hyvää ois varmaan tehnyt... Istuin sitte koko illan ihan lamaantuneena ja tuijoin vaan surullisena ikkunasta ulos. Tykkään kyllä talvesta, mutta vaan silloin, kun on sen aika. Huhtikuussa ei ole. 


Ei tää sääennustuskaan ihan kovin lupaavalta näytä, vaikka lämpötilojen suhteen sunnuntaina saattaiskin tapahtua jotain positiivista. Aurinkoa eivät silti lupaa.. Huominen aurinkokaan ei ihan hirveesti lohduta, koska se varmaan lupaa ainoostaan ihanaa sohjoa.

Siinä ne lattialaatat surullisina nököttää.
Mutta se siitä kitinästä. Eipä tää varmaan hirveesti kevättä nopeuta.. Löin joskus jonkun porukan kanssa vetoa, että jos kukaan kuulee mun valittavan lumesta, niin tarjoon kahvit. Mutta silloin olikin kyse talvesta. Kun mua ärsyttää se, että talvella valitetaan lumesta. Tää on ihan eri asia, eiks niin?

Noniin, nyt on kitinät kitisty tältä päivältä. Nyt, kun parvekkeelle ei pääse touhuamaan, niin vois vihdoinkin koittaa saada vähän kouluhommia alulle. Tässä vajaan parin kuukauden sisällä olis itsenäisesti tehtävä vielä ainakin seuraavat asiat:

  • Portfoliot 1 & 2 (juuri nyt aamulla sain viestin, että saan yhdistää ne. jihuu.)
  • Musiikkianalyysi 1 (Vivaldi: Syksy, osat I & II)
  • Musiikkianalyysi 2 & Kirjoitusviestinnän essee (Mozart:  G-duuri viulukonserton I osa + vähän laajempi lähdeluettelo (kaksi kärpästä jne.))
  • Lukupäiväkirja
  • Observointeja
+ määrä X pari- ja ryhmätöitä, joita nyt onneks ei taida ihan hirveesti enää olla edessä.

Opetus kaikille: vaikka kuvittelisitkin lopettavasi jonkun koulun kokonaan, niin kannattaa silti tehdä kaikki sinä vuonna määrätyt tehtävät pois, koska jos se "lopetus" vaihtuu kuitenkin kaikista uhoiluista huolimatta vain välivuodeksi, on sulla kahden vuoden tehtävät edessä.

Opetus mulle: kannattais oikeesti alottaa tekemään näitä juttuja vähän aikasemmin, ku vajaa pari kuukautta ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥