tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vihersmoothie vol II

Vapun kunniaksi päätin yrittää uutta smoothieta, jottei pelkästään tämä palaisi kummittelemaan mieleeni aina vihersmoothie-sanan kuullessani. Vahingosta viisastuneena lähdin tällä kertaa kokoamaan ostoskoria vähän hedelmävoittoisemmin. Koriin päätyi omenaa, päärynää, tuoretta ananasta, kiiviä, banaania ja kookosmaitoa. Kotipakastimesta heitin sekaan vielä yhden viimekerralta jääneistä pinaattinokareista, että saatiin vähän sitä vihreääkin. ;)

Todistusaineisto: On siellä vihreää! Ruskea jauhe on vaniljaa.


Ja tältä se sitten näytti. Eikös tota nyt voi ihan hyvällä omallatunnolla sanoa vihersmoothieksi? Jos vertaa esim. tähän? No mutta, vielä se kaikkein kiinnostavin kysymys. Oliko hyvää?

Rumpujen pärinää......

No, onkohan tollasista aineksista ees mahdollista saada aikaan mitään pahaa? En usko. Eli oli ihan mahottoman hyvää! Pinaatti ei oikeesti yhtään ees maistunut tuolta seasta. Tää olis varmaan ihan hyvä keino salasyöttää lapsille vihreitä juttuja. Eli täten ainakin minun mielessäni on vihersmoothien maine puhdistettu.

ps. Olin tänään ihan Jussinkin luvalla aikeissa ostaa Sokokselta kolme Essien kynsilakkaa (siellä on kamppis että kun ostaa kaks, niin saa valita kaupanpäälliseksi toisen ennaltamäärätyistä väreistä), mutta matkalla kassalle törmäsin pitkästä aikaa Järjen Ääneen. Se ei yleensä kosmetiikkaosastoilla kovin hyvin viihdy, varsinkaan, jos vartavasten olen tullut sinne ostamaan jotain tiettyä. Mutta siellä se Ä. Järki kuitenkin tällä kertaa lymyili, ja muistutti mua siitä, että enhän minä koskaan edes käytä kynsilakkaa, ja että olisi hieman ristiriitaista käyttää niihin yli kolmekymppiä, kun samaan aikaan pidän bM:n Redness Remedyn n.27€  hintaa liian kovana, vaikka sille olisikin ihan todellinen tarve. Kiitin Ääntä ja kiikutin lakat takaisin paikoilleen. Sellanen kohtaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥