tiistai 7. toukokuuta 2013

Hiljasta.

Täällä on ollu viime päivät vähän hiljasta, ja niin tulee olemaan tästä eteenpäinkin jonkin aikaa. Puserrun kouluhommien alle, ja päätin, etten kirjota tänne tän jälkeen yhtään mitään, ennenku kaikki kirjotettavat jutut on tehty. Listalta löytyy portfoliot 1&2 (melkein valmiit jo!), musiikkianalyysi (näitä olis kaks, mutta ei oo katastrofi jos toinen jää tänä keväänä tekemättä, joten luultavasti teen vaan yhden), kirjoitusviestinnän essee, lukupäiväkirja (+ tietysti sen kirjan lukeminen..), henkilökuva, ja yhden pedagogisen foorumin sekä orientaatioviikon korvaavat tehtävät. Lisäksi on tulossa opetusnäyte (sisältää myös hiukan kirjoitustyötä), säveltapailunäyttö sekä pianonsoiton ja vapaasäestyksen tentti. Yks kurssi on vielä kesken, ja käsittääkseni sen lopuksi pitää myös tehdä vielä pari siihen liittyvää tehtävää, ja yks intensiivikurssi on vielä kesäkuun ekalla viikolla. Muutama viulutunti pitää käydä observoimassa ens viikon aikana.

Koulujuttujen lisäks on myös kaikkea muuta puuhaa, esim. huominen päivä menee studiolla, ja jossain välissä pitäis ehtiä sovittaa myös yks häämarssi viulu-selloduolle häihin, jotka ovat parin viikon päästä.

Tavoite on, että kaikki kirjotustyöt olis valmiit ennen toukokuun viimeistä viikkoa, ja se on ihan realistinen tavoite, jos nyt vaan tartun todella toimeen. Onneks oon kaikkien juttujen kanssa päässyt jo jotenkin edes alkuun, ja tiedän, miten niiden kanssa edetään. Eli ei enää samalla tavalla ahdista, kuin joskus muutama viikko sitten, kun hommat näytti vaan valtavalta (hehee, valta x2, en oo ennen tajunnu) vuorelta mistä ei saanut mitään otetta.

Sen pidemmittä puheitta jatkan nyt kirjotushommia, opintopisteet silmissä kiiluen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥