maanantai 17. kesäkuuta 2013

cymbal clock

Pitkästä aikaa näpräilyä! Kaikki alkoi siitä, kun joskus varmaan jo vuosi sitten ostettiin tänne halvin kello, mitä IKEAsta löydettiin. Kello ei koskaan päässyt seinälle asti, koska se oli niin ruma (asiaan on saattanut tietysti vaikuttaa myös se, että meillä ei edelleenkään ole porakonetta, millä ylipäätään oltais saatu sille reikä seinään...). 
kuva
Tossa muutama viikko sitten löysin kellon kaapista, ja tajusin että "heeei tästähän saa tän koneiston ihan helposti irti", ja siitä asti oon miettinyt, mihin sen koneiston tyrkkäisin.  Rumpupelli ja lp-levy tulivat ekaksi mieleen. Viime viikolla oltiin Köyliössä, ja ilokseni sieltä sitten löytyikin yks ylimääränen pelli, mitä kukaan ei kuulemma enää tarvi. Tultiin eilen kotiin, ja aloin heti sovittaa koneistoa pelliin. No, eipä mikään taaskaan mennyt ihan niin helposti, kuin kuvittelin. Koneiston tappi oli liian lyhyt, eikä viisareita saanutkaan kiinni, ja kun vähän yritin säätää, niin lopulta kaikki rattaat putos paikoiltaan enkä enää osannut laittaa niitä takasin. :D Kuulostaa niin elinalta... No mutta. Idea oli meidän mielestä kuitenkin niin hyvä, että tänään ajeltiin Ideaparkiin, ja haettiin Sinellistä erillinen kellokoneisto. Oli se vähän kallimpi ratkaisu, kuin toi kahden euron kellosta irroitettu koneisto, mutta haluttiin kuitenkin saada idea toteutettua. Otettiin myös kelloon pari puunumeroa ja mustaa askartelumaalia.


Kuumaliimalla kiinnitin numerot ja koneistot kiinni...


Tadaa!

Pientä fiksailua toi vielä vaatii, huomasin vasta näistä kuvista, ettei kaikki numerot oo ihan kohdillaan. 

Niin. Ei meillä kyllä edelleenkään sitä porakonetta ole, minkä avulla saatais toi seinään. Mutta tätä ei taatusti piiloteta kaappiin. Omaa paikkaansa tää saa odotella vahvistimen päällä:


Varmasti toi LP-levy -ideakin vielä jossain vaiheessa toteutetaan, niitäkin olisi kuulemma iskällä ylimääräisiä. Siihen hommaan sopii hyvin myös ton kahden euron kellon koneisto.

Loppuun vielä kuva maailman söpöimmistä ja vilkkaimmista kissanpennuista. Tosin kuvissa ne ei suostuneet näyttämään kovin söpöiltä, ja vilkkauskin oli päiväunien aikana tipotiessään. ;) Mutta kattokaa nyt miten söpösti kerällä ne nukkuu!


6 kommenttia:

 1. Upee kello!! =) Meiltä saa ainaski porakonetta lainaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, täälläkin tykätään. :) ja okei, hyvä tietää! Tarve olis omallekin kyllä, mut jos joku päivä saan vimman että on pakko saada seinälle nyt heti, niin mahdollisesti voitais kysellä lainaan. :)

   Poista
 2. Oi mitä ihania kissanpentuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä suloisimmat pennut pitkään aikaan! :) nyt ovatkin jo uudessa kodissa. Ja heti täällä on paaaaaaljon rauhallisempaa... ;) kiva kun kommentoit! :)

   Poista

kommentit ♥