tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hyvä, Prisma! + tukkapohdintaa jälleen

Mun ei ollut tarkoitus tehdä mitään erillistä postausta viimeisimmästä Violey-tilauksestani, jonka sain käsiini tänään (enkä nytkään tee erillistä, mutta kun asiaan nyt kerran päästiin, niin esittelen nää kuitenkin lyhyesti...). Äsken näin Prismassa kuitenkin jotain, joka sai mut hieraisemaan silmiäni pariinkin kertaan, ja oli pakko tulla jakamaan tämä.

Tältä näytti tilaukseni:


Santeen en ole aiemmin tutustunut muuten, kuin jonkun samplen kautta, mutta lueskelin merkistä sen verran hyvää, että uskaltauduin kokeilemaan. Suihkujuttuja tuossa nyt siis lähinnä on, eli savea sisältävä Lava Power -shampoo, kookos-vanilja -suihkugeeli, sekä Karkkipäivä-blogissakin kehuttu Brilliant Care -hoitoaine. 

Mutta katsokaas, mitä näin Prisman hyllyssä äsken:


Näyttääkö tutulta? Jos ei, katso edellinen kuva.

Vielä enemmän hämmästyin, kun mun lempparia, Laveran meikinpoistoainetta, löytyi viereisestä hyllystä!  Siis Prismasta! Ja mikä parasta, hinnat eivät edes ole mitään hulluja, varsinkin, kun päälle tulee S-Bonukset. Toki ne Violeyssä on halvempia, mutta kyse on vain parista eurosta. Eli, jos tilanne on se, että tarvitsee uuden putilon nopeasti, eikä ole sillä hetkellä halukkaita kimppatilauksen tekijöitä, niin Prismasta ostaminen tulee huomattavasti halvemmaksi, sillä Violeysta tulee aina postikulut päälle. Miten kätevää! Ja joo, tiedän, että onhan noita esim. Ruohonjuuresta saanut jo aikaisemminkin, mutta miten paljon helpompaa on ostaa normikauppareissulla noita, kuin lähteä asiakseen johonkin vieraampaan kauppaan! Varsinkin, kun hinta on normikaupassa vielä halvempi (+ ne S-Bonukset...) Ää, oon ihan fiiliksissä tästä! Joo, kuten tästä varmaan voi päätellä, niin mun innostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan ei oo ainakaan yhtään laantunut. Mitä enemmän tuotteita kokeilen ja käytän, sitä enemmän innostun. Eli nyt kyllä pisteet Prismalle siitä, että luomukosmetiikkaa on jälleen astetta helpommin saatavilla!


Onko joku muu kenties bongannut nää jo aikaisemmin? Entäs K-kaupoissa kävijät, onko luomukosmetiikka rantautunut sinnekin?

Sitten shampoista toisenlaisiin tukkajuttuihin. Jokunen kuukausi sitten täällä jo pohdiskelin mahdollisia vaihtoehtoja, jos joskus saisin aikaiseksi mennä kampaajalle. Ja huomenna sitten vihdoinkin olen menossa! Mulle on varattuna pitkä aika, eli aikaa olis leikkauksen lisäksi vaikka millaisille väreille. En vaan oo vielä ihan varma, mitä uskallan. Leikkauksen suhteen mulla on aika selkeät sävelet. Pituutta en halua paljon pois, mutta keventää haluan paljon. Varsinaista otsatukkaa en nyt jaksa, mutta haluan kuitenkin selkeesti tosta edestä lyhentää niin, että kasvot olis molemmin puolin kehystetyt. Ja että kun tekee kiharoita, niin ne alkais kasvojen molemmin puolin samalta kohtaa. Mutta se väri? En enää edes jaksa miettiä sitä, koska mun pohdinnat ei johda mihinkään. Pahin pelkoni huomisen suhteen on se, että en uskallakaan laitattaa mitään uutta (eli uskallan ottaa ainoastaan vaaleita raitoja tms.), ja toisiks pahin pelko on se, että jostain syystä pimahdan ja teen jotain ihan hullun radikaalia, esim. värjäytän tummaksi tai joksikin punaseksi. Siitä välistä pitäisi siis löytää joku kultainen keskitie. Eiköhän kampaajallakin ole jotain ehdottaa.

Ainakin lähtökohdat uuden luomiselle pitäisi olla ihan kunnossa:


Kyllä, kuva on otettu edestäpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥