sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Terveisiä maailmalta!

Tänä viikonloppuna sain olla mukana viettämässä ihanan ystäväni polttareita. Häihin on vielä n.1,5kk aikaa, joten päästiin yllättämään E ihan kunnolla. :)

Polttarien teemana oli matkailu. E on aina tykännyt matkustella, ja hän on ainakin joskus haaveillut myös matkailuvirkailijan ammatista. Nyt päätimme toteuttaa tämän unelman, ja eilen E saikin tehtäväkseen kuljettaa meitä pitkin kuuluisia nähtävyyksiä. Me muut oltiin pukeuduttu junttituristeiksi, ja saimme eilisellä kiertomatkalla nähdä niin King's Crossin rautatieaseman, Riemukaaren, Basaarin, Central Parkin kuin Bloomingdalesinkin. Jokaisessa kohteessa E:tä odotti uusi tehtävä, ja kaikista selvittiin oikein kunniakkaasti!


Muutaman tunnin kaupunkisuunnistuksen jälkeen lähdettiin pelaamaan hohtopaintballia. Oli ihan hurjan hauskaa! Ehdottomasti haluaisin uudestaankin vielä kokeilla! :)

Meidän joukkue. Hienosta loppukiristä (ja tuuletuksesta) huolimatta jouduimme tällä kertaa jäämään kakkosiksi.

Muutama tunti paintballin jälkeen tällaisia alkoi löytyä itse kultakin ympäri kroppaa... Tämä yksilö on mun käsivarressa, ja jaloissa on viisi samanlaista. Monilla oli enemmänkin. :)Paintballin jälkeen me kaikki oltiin aika hikisiä ja uupuneita, ja nopean E:n porukoilla syödyn välipalan jälkeen lähdettiinkin ajelemaan kohti mökkiä, joka sijaitsi Mänttä-Vilppulan Kolhossa. Siellä luvassa oli syömistä, (morsius)saunomista ja uimista, lisää syömistä sekä rentoa hengailua.

Suomalainen järvimaisema on yks kauneimmista asioista, mitä tiedän!


Illalla taivas muuttui ihanan punaiseksi. Näissä maisemissa kelpasi talviturkki heittää karvalakkia myöten menemään! Vesi oli jo ihanan lämpöistä, eikä tuolta olisi malttanut nousta pois ollenkaan. Yöllä veden pintaan alkoi nousta höyryä, ja näky oli ihan kuin jostain sadusta. Satumaisuus senkuin lisääntyi, kun lähelle rantaa uiskenteli joutsen. Lopulta koko järven peitti usvakerros. Oisin voinut viettää koko yön laiturilla istuen ja maisemia ihaillen. :) Järvifiilistelyjen jälkeen päästiin syömään kakkua. Multa pyydettiin jotain polttareihin sopivaa, mahdollisesti mies-aiheista, joten...


Syömisen ja väsyneen kikakika-valvomisen jälkeen päästiin vihdoinkin nukkumaan. Tai no, oltais periaatteessa voitu päästä. Mun ja E:n huoneessa kokoontui Järjestäytynyt Hyttysarmeija. Taktiikkana oli uhrien perusteellinen uuvuttaminen sekä mielenterveyden horjuttaminen. Miten helppoa olis ollut, jos ne oliskin hyökännyt kaikki kerralla, me oltais laitettu valot päälle ja kymmenessä minuutissa tapettu kerralla ne kaikki. Mutta ei. Yks kerrallaan ne tuli inisemään meidän korvan juureen, ja kun vihdoin oltiin onnistuttu tappamaan yksi, ja kuviteltiin että "Jes, nyt tää oli tässä", ja ehkä ehditty juuri torkahtaa, niin eiköhän jälleen viiden minuutin päästä "iiiiiiiiiiiiiiiiiii". Ja tätä jatkui ainakin pari tuntia! Ehdittiin nukkua ehkä jotain 4-5h. Mutta ei se mitään, aamulla noustiin reippaana ylös ja suunnattiin heti aamu-uinneille. Vasta muutaman tunnin päästä väsymys alkoi hiipiä, ja sitten olikin aika jo lähteä kotiin. Kotona meninkin suoraan nukkumaan päikkäreitä. Jossain vaiheessa Jussi tuli kotiin, se oli ollut torstaista asti Helsingissä työkeikalla, ja se tuli suoraan mun viereen nukkumaan. Tätäkö se vanhuus on?

Kaikenkaikkiaan polttarit olivat aivan älyttömän hauskat! Vähän jännitin etukäteen, miten viihdyn yli vuorokauden, kun en tuntenut seurueesta ennestään kunnolla kuin morsiamen, kaason jotenkuten ja muita olin korkeintaan moikannut joskus. Mutta mulla oli kuitenkin tosi hauskaa, kaikki tuli keskenään juttuun tosi hyvin, enkä muista koska viimeksi olisin nauranut yhtä hysteerisesti kuin eilen. Eli oikein onnistunut viikonloppu siis takana! Nyt vaan heinäkuisia häitä odottelemaan! :) Toivottavasti kaikkien mustelmat parantuu siihen mennessä... ;)

ps. Siltä varalta, että joku on sattunut huomaamaan, ettei kuvien ja tekstien sijainnit oo viimeisimmän blogipohjan muokkauksen jälkeen olleet lainkaan kohdallaan, niin kyllä, olen tietoinen asiasta, ja kyllä, ärsyttää. Yritän tässä just pähkäillä et miten ihmeessä ton sais korjattua. Ei selkeestikään pitäis ikinä mennä muuttamaan mitään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥