lauantai 6. heinäkuuta 2013

Problem solved!


Katsottiin äsken niiiin ahdistava ja surullinen elokuva (Flight 93) ettei mitään rajaa. Pakko  siis tulla nyt vielä yöllä kirjottamaan tämmönen hömpötys (tosin aika hyödyllinen sellainen!), ettei jäis ihan niin paha mieli. 

Keillä kaikilla on se ongelma, että meikkisiveltimille ei ole mitään kunnollista kuljetussysteemiä, ja reissuissa ne sitten kulkevat muiden meikkien seassa ja menee ihan pilalle? Mun ihanat bM-siveltimet on valitettavasti lukuisissa reissuissa ottaneet jo vähän osumaa. Se on paitsi harmillista, myös aika typerää, koska ne ei kuitenkaan oo ihan ilmaisia. Oonkin yrittänyt tässä pitkin vuotta koittaa keksiä / löytää jotain sopivaa ratkaisua, jotta en altistais niitä enää isommalle tuholle. Jotenkin oon aavistellut, että asialle on pakko olla joku yksinkertaisempikin ratkaisu, kuin useita kymppejä maksavat ammattikäyttöön suunnitellut sivellinkotelot. Rekisteröidyin jokin aika sitte Pinterestiin, ja sieltähän se ratkaisu sitten löytyi. Ja mikä parasta, homma tuli maksamaan ainoastaan yhden (1) euron! Ja näin se tapahtui:

Tarvikkeet: Bambutabletti Tigerista (Pinterestin ohjeessa oli käytetty bambusta tehtyä sushimattoa, mutta tämä toimii yhtä hyvin), silkkinauha (löytyi laatikosta) ja sakset.


Mitä tehdään?: Ensimmäisenä saksin tabletista alareunan pois, koska se oli liian pitkä. (kannattaa lukea loppuun asti, jos haluat tietää, mitä siitä poisleikatusta alareunasta voi tehdä!) Seuraavaksi lähdetään pujottelemaan silkkinauhaa bambujuttujen välistä.


Nokkelimmat saattavatkin jo arvata, miltä tämä näyttää valmiina...

...minun tapauksessani tältä:

Miten ihanasti ne ovatkaan siinä, kaikki kerralla esillä ja helposti saatavissa! Ja vasemmassa reunassa sopivasti vielä tyhjää, jos vaikka tilan tarve tulee jatkossa kasvamaan... Vaan seuraavaksi tuleekin vasta se paras kohta:

Rullataan bambumatto rullalle...


  ... ja tadaa! Siellä ovat tiukassa paketissa. Eipä pääse harjakset sojottamaan miten sattuu!

Ja näin nätisti paketti sujahtaa meikkipussiini.

Suosittelen ehdottomasti tätä kaikille, jos teillä vaan on tuo alussa kuvailtu ongelma. Ei kannata turhaan pilata siveltimiään, kun ne kerran on näin helppo pitää kunnossa! :)Niin, se ylijäänyt reuna. Statement-kaulakoruthan ovat kovaa huutoa nyt (vai ovatko jo hiipumassa? En niin seuraa muotia..) Tästähän saa oikein kätevästi sellaisen:


Okei, ei huolta. Tämä tuskin päätyy ihan yhtä kovalle käytölle, kuin tuo sivellinjuttu... ;)

4 kommenttia:

 1. Kappas! Mulla olis jopa noita sushi-mattoja käyttämättömänä...Pitäis kai jaksaa askarrella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa! Ei kestä kauaa tossa pujottelussa. :)

   Poista
 2. UUuu! Vähänkö kätevä. Voi olla, että joskus joutuu tämmösen askarteleen, kiitti vaan vinkistä. :)

  Repesin tolle statement-korulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Kiitos Pinterestille vinkistä. ;) mutta oli kyllä varmasti helpoin, nopein, yksinkertaisin, halvin, mutta samalla kenties hyödyllisin askartelu mitä oon eläissäni tehny, joten ehdottomasti suosittelen muillekin! :)

   Hahah. :D kerrankin omistan edes jotain trendikästä ;)

   Poista

kommentit ♥