lauantai 13. heinäkuuta 2013

Pupu-Poika & Pupu-Tyttö


Tässä viimeisimmät valmistuneet neulomukset. No Home Without You -blogin kautta löysin ohjeen näihin supersöpöihin pupu-pehmoihin. Luin ohjeen eräänä aamuna, ja päätin, että tuollainen pitää vielä joskus tehdä. Kuinka ollakaan, myöhemmin samana päivänä luin, että kaverini kuukauden sisällä syntyvää vauvaa ei masun tällä puolen odota vielä yksikään pehmolelu. Niinpä Pupu-Poika sai alkunsa vielä samana päivänä. Englanninkielisen ohjeen lukemisessa meni aikaa vähän kauemmin, kuin tavallisesti. Tässä on loistava sivu, jos joskus alkaa neuloa jostain englanninkielisestä ohjeesta. En itse olis päässyt varmaan alkua pidemmälle ilman tuota sivua, suosittelen! Pupu-Poika valmistui n. vuorokaudessa, ja nyt se onkin jo uudessa kodissaan odottelemassa vauvelin syntymää. Toivottavasti tästä olisi vauvalle paljon iloa! :)

Pupu-Pojan valmistus oli niin hauskaa ja nopeaa, että seuraavana päivänä olikin pakko laittaa alulle myös Pupu-Tyttö. Ajattelin ensin, että tekisin tämän itselleni, mutta voi olla, että Tyttökin vielä päätyy jonkun vähän pienemmän halittavaksi. 


Pupu-Tyttö ja Pupu-Poika eivät valitettavasti koskaan ehtineet tavata. Luulisin, että ne olis tulleet juttuun oikein hyvin. Ehkä jossain pupu-pehmojen taivaassa sitten?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö! :) Haluisin tehdä myös vielä vähän pikkuisemman pupu-vauvelin. Ehkä se sit seuraavaksi!

      Poista

kommentit ♥