maanantai 15. heinäkuuta 2013

juhlintaa ja kakkuilua

Viikonloppuna juhlittiin 50-vuotiasta anoppia. Lauantaina kahviteltiin lähisuvun kesken (paras macaronseista kuulemani kommentti oli: "Nää on vähän niinkun niitä macaronseja, mut vaan parempia."). Eilen olikin sitten vähän vauhdikkaampi päivä, oltiin järjestetty juhlakalulle koko päiväksi yllätysohjelmaa. Luulisin, että Johkulta on jossain vaiheessa tulossa vähän kattavampaa postausta päivästä kuvien kera, joten mä tyydyn nyt vaan toteamaan, että selkä-hartia -osasto tuntuu koko ajan kipeämmältä ja voittosuklaa maistuu hyvältä. ;)

Sain tehdä eiliseksi kakun, ja oon siihen melkoisen tyytyväinen. Jossain vaiheessa päivää muistin, että elämäni ensimmäisestä marsipaanikakusta tuli sattumalta myöskin synttärikakku samaiselle henkilölle. Jonkinlainen ympyrä siis kai sulkeutui, mutta toivottavasti se ei kuitenkaan tarkoita, että tämän kakun tarvitsisi jäädä viimeiseksi. On toi vaan sen verran hauskaa puuhaa. :)


Tän kuvan ottamisen jälkeen kakku muuttui vielä sen verran, että värjäsin kirjaimet ja numerot kultaisiksi tomuvärillä. Myös lopullisesta versiosta mahdollisesti tulossa Johkun blogiin kuva. Kakussa oli täytteenä salmiakkitäyte, jota oli tarkoitus raikastaa aavistuksella sitruunaa. Harmi vaan, että sitruunaa tuli sitten lopulta vähän liikaa, ja se peitti aikalailla alleen salmiakin. Mutta tiedänpähän taas mitä seuraavalla kerralla pitää tehdä toisin.


Omasta mielestäni paras ruusu, mitä oon tähänastisen kakku-urani aikana tehnyt. :)


Ja tässä vielä se ensimmäinen, tasan kaksi vuotta sitten, tekemäni marsipaanikakku. Muistan että reunasta tuli niin ruma, et oli pakko pyöritellä noi "helmet". Myös kakkukupu oli aivan uusi, joten alustakin on tossa tietysti väärin päin. :D On noista ajoista ehkä jotain opittu... ;)

Olin koko viime viikon tosi väsynyt, ja kun päästiin eilen kotiin, olin aivan naatti. Tänään nukuinkin sitte pitkästä aikaa yli puolen päivän. Nyt on luvassa sellainen viikko, että ennen sunnuntaita ei tarvi lähteä mihinkään! Tähän asti koko kesäloma onkin mennyt siinä, että vähintään kerran viikossa lähdetään jonnekin tai tullaan jostain. Varmaan senkin takia olin koko viime viikon ihan väsynyt. Tällä viikolla en suostu lähtemään Tampereelta mihinkään ennen sunnuntaisia kaverin häitä. Pakko vähän levätä välillä, että jaksaa vielä lomailla nää viimeisetkin viikot. :P

2 kommenttia:

  1. Juu, mä kyllä laitan ainakin kuvia, kuhan jaksaa ja kerkee. =) Pitäis saada ne melontakuvatkin sieltä toisesta kamerasta...

    VastaaPoista

kommentit ♥