sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kesän viiminen.


Jep. Huomenna se taas alkaa. Ja kunnolla alkaakin, kun 9.oo starttaa mun ool taim feivorit (not!), eli musahissa. Kunnon läpsy poskelle :D Tavoite on pysyä hereillä.

En edes halua tietää, kuinka monta tuntia tai kuinka monen kilometrin verran olen tänä kesänä istunut autossa. Oon kiireessä juossut kotiin, ja vaihtanut matkalaukkuun puhtaat vaatteet ja taas lähtenyt. Oon tuskastellut, kun koko ajan pitää mennä. Oon myös kesällä kokenut yhden elämäni suurimmista ja kipeimmistä pettymyksistä. Toisaalta, olen nähnyt ihania paikkoja ja ihmisiä, soittanu huippuja keikkoja, ja fiilistellyt auton ikkunan läpi auringonlaskuja. Oon ehtinyt viettää aikaa kavereiden, perheen ja sukulaisten kanssa (en niin paljoo ku oisin halunnut, mutta ollaan nyt siitä vähästäkin ilosia..). Oon höpötellyt hassuja (ja välillä vakaviakin) Jussin kanssa, ja ollut niin iloinen siitä, että juuri hänen kanssaan saan tätä matkaa taivaltaa. Ollaan haaveiltu ja suunniteltu tulevaisuutta, joka näyttää tällä hetkellä kyllä aika suurelta kysymysmerkiltä, mutta silti ollaan ihan hyvillä mielin menossa sitä kohti. Oon itkenyt ja nauranut, ilosta ja surusta.

Sanoisin, että selvästi plussan puolelle jäädään. Kiitos, kesä!

Vaikkei noi kouluaamut ihan hirveesti innosta, niin täytyy silti sanoa, että kyllä mä oon jo jonkin aikaa kaivannut sitä koulun ja normaalien arkijuttujen tuomaa rutiinia. Vuodenaikana syksy on myöskin mun lemppari, ja oonkin jo monena päivänä onnessani haistellut ilmassa syksyn kirpeyttä. Nyt on reppu pakattuna, kynät terotettuna, ja konelle luotu kansio "Koulu 2013-14". Tervetuloa, syksy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥