maanantai 5. elokuuta 2013

kuumia keikkoja ja kylmää vettä.

Tässä onkin mennyt nyt pari viikkoa edellisestä postauksesta. Viikkoihin on mahtunut mm. paljon autossa istumista ja vaihtuvia maisemia, elämäni kaksi hikisintä keikkaa sekä kylmää jokivettä. Viikot ollaan oltu Köyliössä, sillä Jussi on siellä korjannut autoaan. Viikonloput on sitte reissattu keikoilla. Jussi meni täksikin viikoksi Köyliöön, mut mä päätin jäädä Tampereelle. Tuntuu uskomattomalta, että mulla on edessä kolme kokonaista päivää, joina mun ei tarvi lähteä yhtään mihinkään, ellen ite halua! Tai mikä ehkä vielä parempaa, voin lähteä ihan mihin vaan heti, kun haluan! Maaseutu ei vaan oo mun juttu, jos siellä pitää olla kauemmin ku viikko. Se siitä.

Mulla on siis molempina viikonloppuina ollu keikkaa. Viime viikolla Keuruulla Missa Concordiae, ja eilen Anjalankoskella Suomalainen Messu. Enpä halua ees tietää, kuinka monta litraa hikeä tuli yhteensä vuodatettua noiden keikkojen aikana! Viikonloput on ollu kuumia ja hikisiä ilman mitään aktiviteetiakin, ja kun siihen yhdistää soittamisen tuoman jännityksen ja keikkajammailun, on sitä keikan jälkeen yleensä kyllä aika naatti. Keuruun keikka soitettiin täpötäydessä, kuumankosteassa teltassa, lamppujen ja savukoneiden keskellä. Fiilis oli muutenkin katossa alusta loppuun, eipä koskaan ennen ole tullut soitettua tuollaista keikkaa, missä yleisö hurraa jo ennen, kuin yhtäkään ääntä on soitettu! Tuolta (blogger ei taaskaan jostain syystä löydä haluamaani videoo..) voi käydä kurkkimassa yhden keikan kohokohdista. Mua ei tosin taida tossa videolla näkyä kertaakaan, mutta kyllä mä lavalla kuitenkin olin.. ;) Viikonloppu oli muutenkin kiva. Porukoiden asuntoautossa oli hyvä nukkua, ja esiintyjäpassilla sai niin paljon limsaa ja karkkia, ku halus.. ;)

Viime viikonloppuna oli oikeestaan kaksikin keikkaa, mutta niistä tärkeämpi oli kuitenkin ehdottomasti eilinen messu-keikka. Onnekseni se oli samalla paikkakunnalla, missä isovanhempani asuvat. Oikeastaan ainut, millä selvisin kuumasta ja hikisestä päivästä, oli tieto siitä, että keikan jälkeen pääsen mummolan rantaan saunomaan maailman parhaaseen rantasaunaan ja pulikoimaan Kymijokeen. Keikka oli siis ulkona, ja harjoitusten aikana aurinko porotti ihan suoraan lavalle. Noilla messu-keikoilla sitä jotenkin vielä antaa ihan huomaamattaan itsestään sen 150%, joten keikan päätteeksi olin lievästi puhki. Sauna, joki ja grillimakkara kuitenkin toimivat juuri niin loistavasti, kuin olin kuvitellutkin, ja akut lähtivät latautumaan kohisten. Siitäkin huolimatta, että joen vesi oli todellisuudessa paaaaaljon kylmempää, kuin siinä mun haavekuvitelmassa... ;)

Loppuun vielä muutama kuva mummolareissulta.

Saunalle menee mummolasta pieni ja kuoppainen tie, jonka mun pikkuveli sai ajaa. Joonas täyttää ens kuussa 18, ja autokoulu on hyvässä vauhdissa. Hienosti päästiin saunalle meiän pikkuvauvvelin kyydissä.
Rantasaunan laituri.
Mä niiiiiin tykkään tällaisista maisemista!
Tosta ku lähtee, niin päätyy mummolaan. 

Uintitaidon mittari: Kun jaksaa uida laiturilta yläjuoksulle noiden ensimmäisten veteen osuvien oksien kohdalle, eli "Koivulle", ilman pelastusliivejä, niin sit voi sanoa osaavansa uida. :) 
Piti ottaa kuvia mummon ihanista kukkamaista, mutta akku loppui kun aloin kuvailemaan tätä pörriäistä. Edustakoot tämä kuva sitten niitä mummon ihania ja lukuisia istutuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥