maanantai 19. elokuuta 2013

O-ou

"IKEA Paper shopit, askartelun karkkikaupat, ovat nyt myös Suomessa."


"Valikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia lahjapapereita, -paketteja, -nauhoja ja -pusseja, pakettikortteja, paperikoristeita, muistivihkoja ja -lappuja, paperiliittimiä sekä teippejä."

”"Vastauksena globaaliin askartelutrendiin haluamme tarjota valikoiman paperituotteita, jotka ovat kauniita, käytännöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia sekä tietysti myös edullisia”, kertoo IKEA Suomen lahjatavaroiden ja koriste-esineiden tuotepäällikkö Roberto Perez Rosenström."

"Karkkikauppamaisen IKEA Paper shop -osaston usein vaihtuva valikoima tarjoaa aina vinkkejä ja ideoita sekä juhlakoristeluun että paketointiin. Mallisto on jaoteltu väreittäin eri kategorioihin." 


"Paper Shop –tuotteet ovat tarjolla Suomen IKEA-tavarataloissa 5.8.2013 alkaen, poislukien Tampereen IKEA-tavaratalo, jonne mallisto tulee syyskuun alussa."

(postauksen kuvat täältä)


Täytyy myöntää, että täällä meinasi yksi askartelija pompata innostuksesta kattoon tämän tiedotteen luettuaan. Unohdetaan hetkeksi se, että oon tässä nyt muutamat viimepäivät tuijotellut meidän täpötäyttä hyllyä ja miettinyt, että millä ihmeellä sitä saisi vähän tyhjennettyä (hylly sisältää siis mm. mun askartelukamat...). Tykkäsin jo viime vuonna ihan älyttömästi kaikista IKEA:n jouluaskartelujutuista, joten jos tämä osasto tulee noudattamaan yhtään samaa linjaa, niin veikkaampa, että oon aika myyty. Mielenkiinnolla odotan, kuinka tämä "askartelun karkkikauppa" tulee pärjäämään vaikkapa Tigerille ja Tiimarille.

Onko siellä muita, joissa tää aiheuttaa vastaavanlaisia fiiliksiä, vai oonko mä ainut askarteluhörhö näillä huudeilla?

4 kommenttia:

 1. Ihan parasta!!! Terveisin tänään Tigerissa järkensä menettänyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on! Tai no, ihan täysillä en vielä uskalla innostua, täytyy ensin nähdä livenä se valikoima.. Noiden kuvien perusteella vaikuttaa ehkä aika samantyyliseltä, mitä ah-niin-ihanassa Tigerissa. Mut eihän askartelukauppoja ikinä oo liikaa! ;)

   Poista
 2. Ääk! En tajua, miten mul on voinut mennä tällänen ohi! Asutaan ihan Ikean vieressä Turussa. Taidanpas hilpasta suoraan tonne! :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, nyt sit kipinkapin Ikeaan, jos kerran helposti pääset! :) Täällä joudutaan odotteleen vielä muutama päivä, mutta taatusti minäkin sinne ryntään heti kun vaan aukee. Kiva, jos tästä oli hyötyä! :)

   Poista

kommentit ♥