lauantai 12. lokakuuta 2013

Ihana syksy!

Sain eilen avattua tän vuoden opintopistetilin, ja kahdesta pisteestä yks tuli arvatkaas miten? Tällä blogilla! Kurssi oli nimeltään Verkko-opetus, ja kaksiosaisen "lopputyön" toinen osa oli sellainen, että piti luoda joku verkkosivusto, joka ihannetapauksessa jotenkin liittyisi opettamiseen. Toiset siellä alkoi luoda jotain hurjia portaaleja, jotka sisälsi opetus- ja konserttikalentereita, opetusvideopätkiä, nuottiesimerkkejä ja ties mitä. Vaan mitä tekee Elina? "Totaaa, mulla ois tällänen blogi, käyks tää?"Ja kävihän se. :D Toisena puoliskona piti sitten vääntää Prezillä joku sellanen esitys, mistä vois myöskin olla opettamisessa jotain hyötyä. Ja minähän tein huikean hienon esityksen otsikolla "Viulu". Hahahaha, sellanen rimanalituskurssi kyllä taas ettei mitään rajaa... Mutta ompahan nyt suoritettu. Eikä tää blogikaan nyt sitte ihan täysin hyödytön näköjään ole... ;)

Tämä syksy on ollut aivan tajuttoman ihana! Oon jo tosi kauan pitänyt syksyä ehdottomasti lempparivuodenaikanani, ja tällaiset syksyt on omiaan vaan vahvistamaan sitä mielipidettä. En oikeestaan suoraan sanottuna pysty ymmärtämään niitä ihmisiä, jotka kokevat syksyn jotenkin tosi ahdistavana. No joo, pari viikkoa kun tästä mennään eteenpäin, niin ei se sitte enää oo kivaa. Kyllähän se vaihe nyt onkin ihan kamala, kun noi kaikki ihanat värikkäät lehdet putoilee sateen mukana pois ja muuttuu ruman harmaiksi. Mutta kun ei syksy oo pelkästään sitä! Ja kyllä mä ainakin näiden tälläisten päivien (tässä tapauksessa viikkojen!!) voimalla kestän ne kamalat synkistelykelitkin. Sit vaan toivotaan, et lumet tulee aikasin maahan. Vaan eipä mennä asioiden edelle... :) 

Eilen lähdin kouluun tarkotuksella vähän ajoissa, jotta ehdin käydä fiilistelemässä yhdessä mun lempparipaikassa, nimittäin Pyynikin kirkkopuistossa. Oon koko opiskeluaikani opiskellut samassa rakennuksessa, eli Tampereen konservatoriotalossa. Ekat kolme vuotta konsan puolella, ja nyt siis TAMK Musiikissa, joka toimii noissa konsan tiloissa. Tuo puisto on koulun ja keskustan välissä, joten tosta on tullut aika usein kuljettua. Ja aina mä vaan ihastun uudestaan ja uudestaan!
Nyt mulla sitte alkoikin koulusta loma. Jotain juttuja mulla olis suunnitelmissa, muutamia koulujuttuja ajattelin lomasta huolimatta yrittää tehdä, ja sit käyn tekemässä yhden opettajansijaisuuden. Mutta tänään oon ollu ihan vaan kotona ja yrittänyt rentoutua. Kävin vihdoin tutkimassa näitä meiän kodin ympärillä olevia metsiä (joo, enhän oo sitä ku vuoden vasta suunnitellut...). Ihan kivoja kävelyreittejä sieltä löytyikin. Vois kenties hiukan ryhdistäytyä ton asian suhteen... ;)

Kyllähän näitä "koti"maisemiakin ihan kattelee! 
Jussi on jossain keikalla tän illan, ja mä suuntaankin tästä nyt parvekkeelle kuuman glögimukin ja suklaalevyn kanssa! Aloitettiin jo tällä viikolla glögikausi. Ensin vähän ihmettelin, kun Jussi tuli ekan kerran kotiin glögitölkin kanssa, ajattelin, että eihän sitä nyt vielä voi juoda. Hauskasti kuitenkin ihan samana iltana saatiin sitä myös tuliaisiksi kavereilta. Joten taitaa se nyt sitte olla jo ihan yleisesti hyväksyttyä, kun sitä kerran lahjaksikin tuodaan. :) Ja yllättävän hyvin se jo toimiikin, vaikka en kyllä muistakaan koskaan ennen aloittaneeni "glögeilyä" näin aikaisin. Rusinoita ja manteleita en kyllä aio laittaa vielä ennen joulukuuta, piparkakuista puhumattakaan... :)

Nauttikaahan kaikki nyt hei näistä ihanista syyspäivistä! Harmauden tuloa ei voida estää, mutta jospa tästä väriloistosta saisi edes vähän energiaa varastoon. :)

2 kommenttia:

  1. Heh, mulle toi kirkkopuisto on ollut se, joka on aina vielä siinä välissä, kun yrittää juosta kouluun... Siinä vaiheessa on yleensä ollut jo ihan hengästynyt, ja on vaan ärsyttänyt. ;) Aikasemmin lukioon ja viime vuodet Pyynikintielle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :D no onpas sillä sitte monenlaisia merkityksiä. Mä oon yleensä aina menny bussilla, nii ei oo tota varmaan montaakaan kertaa tarvinu kokee.. Yleensä meen sitä pitkin justiinsa sillon, ku nimenomaan on aikaa mennä hitaasti. :)

      Poista

kommentit ♥