keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Mun e-e-eteisestä puuttui palanen... vaan eipä puutu enää

Ollaan asuttu täällä kämpässä reilu vuosi (Jussi melkein kaks, mutta jostain syystä sisustusjutut tulivat ajankohtaisemmiksi vasta siinä vaiheessa, kun mä muutin tänne...), ja edelleen täällä on jotkut sisustusjutut ihan kesken. Ei olla esim. tehty seiniin vielä yhtäkään reikää... 

Monetkaan jutut eivät oo todellakaan mitään isoja, ja se tuli todistettua taas tänään, kun saatiin vihdoin hommattua yksi eteisen puuttuvista palasista: kenkäteline.
Kas näin. Heti paljon siistimpää ja tilavampaa. Kenkäteline ja hattuhylly ei ihan oo samaa paria, toi hattuhylly oli täällä kämpässä valmiina. Valkoinen kenkäteline valittiin tästä syystä:

Vastapäisellä seinällä olevat eteiskalusteet on valkoisia, ja ajatus on, että nuo kulkisivat sitten joskus mukana myös seuraavaan kotiin, joten siksi mätsättiin teline mieluummin näiden kanssa. Valkoinen lipasto tuli mun mukana vanhasta kämpästäni, ja peili oli toinen niistä pitkään puuttuneista palasista, joka saatiin hommattua sentään jo muutama viikko sitten. Kyllä, olen nainen, ja onnistuin asumaan yli vuoden ilman kokovartalopeiliä!  Peili sai tänään ylleen vähän valoa, vaikka sitten joulun kunniaksi. Lipaston yläpuoleinen seinä näyttää melkosen tyhjältä, siihen vois laittaa esim. vielä pienen peilin ja naulakon avaimille,  tai taulun, tms. Mutta todennäköistä on, ettei siihen tällä meidän sisustustahdilla ainakaan pariin vuoteen ilmesty yhtään mitään. ;)

Hommattiin teline Ikeasta, ja mun oli samalla tarkoitus ostella sieltä vähän joulujuttuja kotiin. Vaan enpäs sitten ostanutkaan: melkein kaikki joulujutut oli sieltä jo myyty! Muutama hassu "Loput joulukoristeet -50%" -hylly siellä oli, mutta eipä niissäkään oikeestaan juuri mitään kivaa enää ollut. Melkosen vähäisiksi taitaa jäädä tän huushollin joulukoristelut tänä vuonna, vaikka ihan muuta uhosinkin vielä pari kk sitten...

Nyt meen askarteleen joulukortit loppuun. Uhkaavasti näyttää siltä, että saan ne postiin jopa ennen sitä viimeistä mahdollista päivää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥