torstai 23. tammikuuta 2014

Trendejä ja klassikoita

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, nyt on tullut taas hommattua aika paljon kaikkia uusia kauneustuotteita. Juttuja, joita on tehny mieli testata jo pitkään, ja sitte muutama vähä tuoreempi juttu. Kaikki nää oli sentään ihan tuntuvassa alessa joulun jälkeen. 

Tweezermanin pinsetit

Nää menee tohon "klassikot"-kategoriaan, ja näistä varmasti ihan jokainen vähänkään meikkiblogeja seuraava on lukenut jo miljoona kertaa. Nää tuli tilattua ihan silkasta mielenkiinnosta, kun oli aika hyvä ale. Luulin, et mulla on ihan hyvät pinsetit, mutta kiinnosti niin tietää, että voiko jotkut pinsetit todella olla niin selkeästi ylitse muiden. Ja voin kertoa, kyllä voi. Ihan uskomatonta, miten hyvät.

Mutta jotain valituksen sanaa sentään löytyy. Oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun sain jotain muuta, kuin mitä tilasin. Olisi nimittäin voinut olettaa, että pinsetit olisivat olleet ulkonäöltään tällaiset, kuten nettikauppa antaa ymmärtää. En sitte kuitenkaan jaksanut alkaa palauttelemaan tms, ku kuitenkin tuote sinänsä on ihan oikea, ulkonäkö vaan eri. Ja onhan nääkin tosi söpöt, ja melkein vois olla jopa niin, että jos tuolla valikoimissa näitä ois ollut, niin olisinkin valinnut noiden pinkki-korallisten sijaan just nää. (Maninittakoon vielä, että ne ihan perus yksväriset Tweezermanit (siis ilman Benefit-yhteistyötä) oli tilaamishetkellä kaikki loppu. Normaaleista oisin ehdottomasti ottanut pinkit.) Mutta tulipa nyt vihdoin tääkin koettua. Tätä ennen ei ole minkään tilauksen kanssa ollut mitään epäselvyyksiä.

Silmänympärysvoide
Uskokaa tai älkää, mä en oo ennen tätä omistanut silmänympärysvoidetta. Oon käyttänyt sille alueelle ihan vaan normikosteusvoidetta ohuelti. Silmänympärysvoiteen "pakollisuudesta" muistutetaan aika ajoin, joten nyt kun näin tän Sokoksella alessa, niin päätin, että olkoon vuoden 2014 lupaus vaikka sitten se, että alan käyttää säännöllisesti silmänympärysvoidetta.

Tangle Teezer
Tää on oikeestaan jo vähän vanhempi juttu, sillä ton mustan originaalin ostin jo syksyn hullareilta. Tykästyin harjaan heti tosi paljon, mutta rakkaussuhteen syvyys selvisi mulle kuitenkin vasta joululomalla, kun unohdin ottaa harjan mummolareissulle mukaan, ja jouduin sitten saunan jälkeen selvittämään tukkaa tavallisella harjalla. Se sattui. Niinpä tilasin oitis myös tuon matkaversion, joka nyt pysyy visusti mun laukussa ja kulkee mukana joka paikkaan. 

Puhelinjohtoponnarit

Nääkin on ilmeisesti jo tosi vanha juttu, mutta mä kiinnitin näihin huomiota vasta loppuvuodesta, kun muutamalla koulukaverilla oli tällaiset, ja he kovasti näitä kehuivat. Halusin itsekin kokeilla, mutta se olikin astetta vaikeampi homma, sillä ilmeisesti aika monet muutkin olivat näistä innostuneet just ennen joulua. Näitä ei meinannu löytyä mistään (en siis halunnu mitään kimaltavia tms, eli nimenomaan nää tälläset neutraalit oli joka paikasta loppu). Ei Tampereelta eikä Turusta. Kotkan Glitteristä näitä sitten lopulta löysin. Eikä mulla muuten sen jälkeen oo ollu enää tavallista ponnaria päässä, eli suosittelen! Jos et oo ennen kuullut näistä, niin lukasepas vaikka täältä.

UDPP
Tämä jokaisen meikkifriikin vakkarituote oli mulle jo ennestään tuttu Naked-paletin kylkiäisenä tulleen pikkuputelin myötä. Tykkäsin tästä ihan hurjan paljon jo silloin ja oisin halunnut ostaa heti lisää, mutta mulla oli yks toinenkin primeri käytössä, ja sain sen loppumaan vasta vähän ennen joulua. Joten siksi vasta nyt "sain luvan" ostaa tän ison tuubin. Tää on vaan niin parasta! Oon todennu, että on ihan turha laittaa luomiväriä, jossei luomia pohjusta ensin. Ainakin jos on tarkoitus, että luomiväreistä on jotain jäljellä vielä siinä vaiheessa, kun astun ovesta pihalle.

Burt's Bees huulirasva
Tää oli ihan rehellinen heräteostos. Olin tilaamassa jotain muuta, ja sitten huomasin, että nää maksaa alen jälkeen vaan pari hassua puntaa. Nimi kuulosti etäisesti tutulta, ja päätin sitten ihan kokeeksi tilata, kun huulirasvat alkoi olla lopussa kaikki. Ja voi jumpe, miten hyvää! Näyttää siltä, että näitä pitää kohta hommata jo lisää, sillä myös toi miespuolinen henkilö on tainnut tykästyä tähän aika kovasti. Tää versio on granaattiomena, mutta näitä oli vaikka mitä muitakin. Huomasin, et näitä myydään myös Kicksissä melkein samaan hintaan, mutta valikoima on toki vähän rajallisempi. 

Crabtree & Evelynin Hand Therapy
Käsirasva loppui, ja uutta piti saada. Luin joskus Karkkipäivästä tämän, ja merkki jäi kummittelemaan mieleen. Päätin nyt sitten testata, kun olivat tuntuvassa alessa nämäkin. Ja kyllä, parhaita käsivoiteita mitä oon eläissäni käyttänyt! Kaikki pääsivät heti käyttöön, Lily on yöpöydällä, Rosewater laukussa ja Gardeners kampauspöydällä. Kaikki yhtä ihania. Todellakin suosittelen! Tää oli siis tällainen kolmen voiteen lahjapakkaus, ja nää kaikki on 25g:n tuubeja ("normaali" pakkaus on 100g). Vaikuttaa kuitenkin tosi riittoisalta tavaralta, eli nääkin kestänee aika kauan, varsinkin, kun tosiaan käytän kaikkia yhtäaikaisesti. Eli jos oot käsirasvaa vailla, niin kannattaa ehdottomasti koittaa näitä! Jos tilailu ei innosta, niin näitäkin saa myös Kicksistä.

Hui, näyttääpäs paljolta tälleen yhdessä pinossa... Nooo, (melkein) kaikki oli kuitenkin tarpeeseen, eikä onneksi tullut yhtäkään hutia. Nyt julistaudunkin määrittelemättömän pituiseen kosmetiikkaostolakkoon, ihan rahansäästön vuoksi, mutta siksikin, että en tällä hetkellä edes keksi yhtään tuotetta, mitä tarvitsisin (paitsi ehkä kohta tota huulirasvaa lisää, mutta sitä ei lasketa, jos ostaa loppuneen tuotteen tilalle uuden).

... mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin yksi aikas kiva asia on vielä matkalla luokseni. Vihje: siinä on vaaleanpunaista, ja olen jo kerran täällä julistanut, että en tarvi sitä. :D Kuka arvaa? Lupaan lompakolleni, itselleni ja teille, että kunhan vielä tuon viimeisen asian olen saanut luokseni, en kirjoita kosmetiikasta tänne mitään kuukauteen.

Kosmetiikkafriikki kuittaa.

2 kommenttia:

  1. Tilasitko sen Nakedin!?!?! KADE. ;)

    Ite tilasin kans alesta sävyttävän burt's beesin huulirasvan ja sitten noita puhelinjohtoponnareita (+ monta muuta asiaa). Molempiin oon todella tyytyväinen, varmaan tulee hehkutusta munkin blogin puolelle jossain vaiheessa :D

    VastaaPoista
  2. Jooo! Hahah, mä niin tiesin et sä tartut tohon. ;) nyt onkin sit piinapäivät meneillään, ku joutuu odotteleen sitä kotiin...

    Oon kyl niin yllättyny noista puhelinjohtoponnareista! En ois ikinä uskonu, et ne voi toimia niin hyvin.

    VastaaPoista

kommentit ♥