lauantai 1. maaliskuuta 2014

Blogimaaliskuu

"No, onkos tullut blogia kirjoiteltua ahkerasti viime aikoina?", kysyi koulumme atk-aineiden opettaja minulta toissaviikolla. Sama opettaja, joka syksyllä antoi mulle tästä blogista yhden opintopisteen. Hieman nolona jouduin tunnustamaan, että nyt on ollut vähän hiljaista.

Tuon keskustelun jälkeen olen yrittänyt jo parikin kertaa kirjottaa tänne jotain. Ihan vaan omaatuntoa puhdistaakseni. En oo kertaakaan kuitenkaan päässyt alkua pidemmälle. Tiedä sitten, mikä siinä on tökkinyt.

Nyt kuitenkin törmäsin erääseen juttuun, josta innostuin ihan saman tien. Yhden toisen blogin kautta päädyin Silmukan saalistus -blogiin, jonka kirjoittaja on laittanut kiertämään Bloggaajan haaste 31:n.


Idea on siis se, että maaliskuussa teen jokaiselle päivälle oman postauksen. Postaus saattaa olla vaikka vaan yksi lause tai kuva, tavoitteena nyt kuitenkin se, että joka päivä tulisi jotain. Ettei nyt ihan unohdu tää. Ja että saan omaatuntoani edes vähän puhtaammaksi. 

Haaste tuli myös toisellakin tapaa sopivaan kohtaan. Tilasin aiemmin tällä viikolla itelleni uuden läppärin, ja tänään vihdoin sain sen käyttööni. Mikä oliskaan parempi syy aktivoitua blogirintamalla, kuin upouusi kirjoitusväline.

Eli nyt olisi sitten luvassa postausta vähän tiheämpään tahtiin! Toivottavasti nyt osaisin tuottaa jotain ihan "oikeetakin" materiaalia noiden yhden lauseen/kuvan pikapostausten (joita kyllä aivan varmasti joukkoon ainakin muutama tulee mahtumaan) lisäksi. Muutama idea sentään on jo mielessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥