tiistai 11. maaliskuuta 2014

Maailman surkein bloggaaja

Mä jotenkin kuvittelin, että tuollainen blogimaaliskuuhaaste innostaisi postaamaan vähän useammin. Nääh, ja mitä vielä. Sunnuntainakin mulla oli täysin vapaa päivä, ja ajattelin jopa et oisin kirjottanut muutaman postauksen säästöön ja ajastanut ne. Mutta enpä kirjottanu yhtäkään.

Nyt kerron kuitenkin parista uudesta jutusta, jotka muutti meiän suihkukoppiin eilen.

Ensinnäkin, saatiin vihdoin hommattua tollanen hyllykkö. Tähän asti purkit ja putilot on lojuneet lattialla, ja vieneet paljon tilaa jo ennestään ahtaasta kulmauksesta. En halunnut reikiä seinään, joten tuollainen lattian ja katon väliin pingoitettava malli oli hyvä. Aina on hauska huomata, miten näin superpienillä jutuilla ja vähäisellä rahallisella panostuksella saa kuitenkin noin ison muutoksen aikaan.


Kosmetiikkaostolakko on pitänyt melkoisen hyvin. Mitään turhaa en ole ostanut. Nyt pääsi kuitenkin shampoot ja hoitoaineet loppumaan, ja halusin testata jotain uutta. Tilasinkin FeelUnique.comista testiin muutaman Aussien tuotteen. Joku muukin oli huomannut  näitä koskeneen tarjouksen, ja jälkellä olikin tuollainen sekalainen joukko enää. Shampoo on Miracle Moist -sarjaa, hoitoaine Frizz Miraclea ja 3 Minute Miracle -tehohoitoaine Miracle Shinea


Nämä tuli postissa eilen, ja pakkohan niitä oli heti samana päivänä testata. En osaa kirjoittaa mitään hyviä tuotearvosteluja, ja sellaisia varmasti halutessaan löytää muualta. Mutta käyttöfiiliksistä sanon nyt kuitenkin sen verran, että tykkään tosi paljon siitä, miltä hiukset nyt tuntuu. Käytin eilen sekä hoitoainetta että tehohoitoa, vaikka varmasti vaan jompikumpi olisi riittänyt. Mulla on tukkaa aika paljon, mutta yksittäinen hius on kovin ohut ja liukas, joten todella helposti hiukset valuu päätä pitkin, ellen föönaa niitä kuohkeiksi. Ajattelin, että sama tapahtuisi nyt, kun käytin saman pesun aikana jopa kahta todella hoitavan tuntuista hoitoainetta. Täytyy kuitenkin sanoa, että tilanne onkin nyt ihan toinen! Menin eilen hiukset vielä hiukan kosteina nukkumaan, en siis föönannut. Nyt hiukset näyttävät ja tuntuvat kuohkeammilta, ja ne tuntuvat jollain tapaa myös aavistuksen karheammilta (ei kuitenkaan kuivilta!), eli ei sellaisilta lasimaisen liukkailta, kuten normaalisti. En kuitenkaan halua muodostaa lopullista mielipidettä vain yhden käyttökerran perusteella, mutta todella lupaavalta vaikuttaa! Heti tuli olo, että haluan kaikki maailman Aussie-tuotteet, mitä on olemassa... ;) Noo, jos nyt nää käyttäis loppuun kuitenkin ensin.

Jussi on jo jonkin aikaa häärännyt mulle jotain herkkuruokaa tuolla keittiössä, ja nyt alkais kuulostaa pikkuhiljaa valmiilta! Mä yritän tsempata tän kirjottelun kanssa, jos vaikka ees n. joka toinen päivä sais kirjotettua... Tai no ees kerran viikossa. ;) 

3 kommenttia:

kommentit ♥