keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Moi!

Pitkästä aikaa. Onko siellä vielä joku?

Joku saattoikin ehkä huomata, että blogi on ollut pari kk suljettuna. Käsittääkseni blogger ilmoitti, että blogi olisi ollut vain kutsuttujen lukijoiden luettavissa, mutta selvennyksenä nyt, jos joku sitä ihmetteli, että mitään kutsuttuja lukijoita ei siis ollut, vaan blogi oli ihan rehellisesti kiinni. Mulla on tapana tehdä itselleni elämää suurempi asia oikeestaan kaikesta, mitä vaan aloitan. Niin kävi bloginkin kohdalla, ja huomasin, että tunnen ihan oikeesti huonoa omaatuntoa, ja otin valtavaa stressiä siitä, ettei mielenkiintoa tai aikaa päivittämiselle vain ollut. Niinpä päätin, että järkevintä on laittaa homma purkkiin hetkeksi.

Kuten tavallista, kevät oli ihan älyttömän rankka ja kiireinen. Asiaa ei varsinaisesti helpottanut se, että huhtikuun puolessa välissä mulla alkoi yskä, joka jatkuu edelleen. Mistään kovin rajusta taudista ei ole kyse, mutta kyllä se voimia vie, kun on jatkuvaa pientä vaivaa. Aikaa käsitöille, sisustusjutuille yms. jutuille ei todellakaan jäänyt, tai jos jossain välissä ehtikin jotain tehdä, niin en todellakaan ehtinyt päivittää siitä blogiin. Oon kuitenkin ylpeä itsestäni, sillä kaikesta huolimatta sain keväällä tehtyä kaikki ne jutut, mitkä pitikin! Osan kanssa oli tunneista kiinni, tuleeko valmista vai ei, mutta tuli! On niin hyvä taas jatkaa ens syksynä, kun tietää, ettei ole juttuja roikkumassa.

Kesäloman alettua kaikenlaiset puuhasteluideat ryöpsähtivät mieleen, ja viime päivinä mun elämän suurin ongelma onkin ollut se, miten vois samaan aikaan tehdä kolmea eri käsityötä, lukea kirjaa, selata nettikauppoja, katsoa jalkapalloa, kierrellä kaupungilla, siivota ja sisustaa. Tunnit ei vaan yksinkertasesti riitä siihen, että sais tehtyä kaikki kivat jutut, mitkä koko alkuvuoden on hautonu mielessä. Jossain vaiheessa alkoi myös herätä ajatus blogin avaamisesta uudelleen. Eilen sitten vihdoin koodailin blogipohjan täysin uudennäköiseksi, ja tänään poistin ison kasan noloja postauksia blogin alkupäästä. Samalla piti myös vähän tarkentaa itselleen, mitkä mun odotukset ja tavoitteet tän blogin suhteen on, ettei pääse enää syntymään samanlaista blogiahdistusta, kuin keväällä. Mitään suuria muutoksia sisällön suhteen ei ole luvassa, mutta sen päätin, että enää tänne ei tule niitä "vähän kiireistä on mutta täällä ollaan, elämä on kivaa vaikkakin rankkaa hihhihhii" tai "tänään en oikeestaan tehnyt mitään erikoista, mutta käytiin syömässä ja pesin pyykkiä. :) :) :) :)".  Jos näyttää siltä, että kirjoitusväli venyy pitkäksi, niin sitten saa venyä, mutta mulla ei ole mitään tarvetta täyttää niitä välejä turhilla ja sisällöttömillä postauksilla. Saattaa tuntua hassulta lukea tällaista, mutta mulle on tärkeää tehdä tällaiset asiat ennenkaikkea itselleni selviksi. Eli aiheet, joita täältä jatkossa(kin) saa lukea, tulevat liittymään askarteluihin, käsitöihin, leipomiseen, sisutukseen, kosmetiikkaan yms. tuttuun.

Huippua, jos joku vanhoista lukijoista vielä löytää tiensä tänne! Katsotaan, mitä tästä tällä kertaa tulee. :)

2 kommenttia:

  1. Jee! Olet takaisin. Pitäis opetella tuota koodausta itsekin, en osaa kyllä yhtään. Hyvältä näyttää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Ja jee! Joku lukee :). Se on oikeesti aika yksinkertasta, vähän aikaa pitää katella ja ihmetellä, mutta yllättävästi sitä koodikieltäkin oppii ymmärtään. Ja netti on pullollaan ohjeita, eli kokeilemaan vaan! :)

      Poista

kommentit ♥