tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukorttitaulu

Tämä diy on itseasiassa jo viime joululta, mutta taisi silloin jäädä jakamatta. Eilen tuli postissa vuoden ekat joulukortit, joten oli aika taas kaivaa tämä esiin.

Musta on ihanaa lähettää joulukortteja, mutta niitä on ihanaa myös saada. Ennen viime vuotta oli vaan aina ikävästi niin, että kun ei oikein ollut mitään paikkaa korteille, niin ne vaan lojui ja pyöri ympäri kämppää. Viime jouluna päätin, että asiaan pitää tulla muutos, ja niimpä kyhäsin kokoon tämän tosi helpon "christmas card holderin".

Tarvittiin pahvia, paketointipaperia, teippiä, juuttinarua ja pieniä pyykkipoikia. Mulle olis kelvannut pyykkipojiksi sellaiset ihan tavalliset pienet, mutta koska en onnistunut löytämään sellaisia, niin ostin sitten muistaakseni Tigeristä tuollaiset, missä oli sydämet. Sydämet oli punaisia, ja niissä oli numerot muistaakseni 1-24, eli tais olla suunniteltu joksikin joulukalenterisysteemiksi. Tupsuttelin numerot ja punaisen värin piiloon askartelumaalilla ja sienenpalasella, jolloin sain niistä visuaalisesti sopivammat.


Taulu on sijoitettuna meidän eteisen lipaston päälle, ja se on melkeinpä ensimmäinen asia, minkä meille sisään tullessa näkee. Muutenkin tuosta kävellään ohi oikeastaan koko ajan, joten eipä enää jää toisten vaivalla askartelemat kortit vaille niiden ansaitsemaa huomiota!


Viime vuonna taulu tuli niin täyteen, että lopulta kortteja piti laittaa osittain päällekäin. Toivottavasti tän vuoden saldo ois yhtä hyvä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ♥